Kakkerlakken

De meest voorkomende kakkerlak in NL is de Duitse kakkerlak. Kakkerlakken zijn alleseters die zich voeden met menselijk voedsel, uitwerpselen, vervuilde producten enz. Dit houdt in dat kakkerlakken op mensen ziekten kunnen overbrengen via hun uitwerpselen op voedsel en plaatsen waar voedsel wordt bereid of door hun poten (het lopen over voedsel) en monddelen (aanvreten van voedsel). Mensen kunnen allergisch zijn voor dode kakkerlakken, schilfers en de uitwerpselen waarvan de vrijgekomen stoffen in de lucht terechtkomen.

Bij een grote populatie verspreiden kakkerlakken een onaangename geur.

Kakkerlakken houden van een warme, vochtige omgeving in de buurt van voedsel. Zij houden zich overdag meestal schuil in zeer nauwe kieren of spleten.

Help ik heb kakerlakken!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Na vakkundige bestrijding met een lokaas volgt er na ca. 6 weken een nacontrole of de kakkerlakken zijn
verdwenen en er geen pakketjes met eitjes zijn achtergebleven.

ik heb last van kakkerlakken

Na de gemaakte afspraak voor een kakkerlakkenbehandeling, krijgt u van ons een formulier met daarop de bevestiging van de gemaakte afspraken, de voorbereidingen die wij u vragen te treffen en wat te doen na de behandeling.

Bel 085 130 76 55 voor het maken van een afspraak voor het oplossen van uw kakkerlakkenoverlast.

© Copyright - Hortensius